Prefab woning laten bouwen

Prefab huis laten bouwen

Goedkoophuisbouwen bouwt snel en voordelig prefab woningen, aangepast aan uw persoonlijke eisen. Goedkoophuisbouwen ontzorgt u tijdens het hele bouwtraject van uw prefab woning, van ontwerp tot oplevering, maar ook tijdens de aanvraag van de vergunningen. Goedkoophuisbouwen is van alle markten thuis.

Bij Goedkoophuisbouwen stuit u nooit op financiële verrassingen achteraf. Wij werken volgens het motto “eerst rekenen, dan tekenen” en daar houden we ons aan.

De bouw van een prefab woning

Bij de bouw van een prefab woning komen kant en klare componenten uit de fabriek, die op de bouwplaats in elkaar gezet worden. Daardoor wordt de bouwtijd een stuk korter. De aanschaf van deze fabriekscomponenten is goedkoper dan handgemaakte onderdelen. Kortom, een prefab huis bouwen is voordeliger en betaalbaar.

Prefab componenten zijn van hoge kwaliteit

Bouwbedrijf Goedkoophuisbouwen bouwt al jaren prefab huizen.  In de loop van de jaren zijn prefab-bouwtechnieken verbeterd, het is geen noodzaak meer om per se op de eigen bouwlocatie te bouwen. De bouw van grote componenten voor de prefab woning wordt uitgevoerd in hooggekwalificeerde fabrieken onder droge, goed geconditioneerde omstandigheden. De losse componenten voor de prefab woningen zijn van hoge kwaliteit.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van prefab woningbouw kunt u vrijblijvend contact opnemen met Goedkoophuisbouwen.

Gespecialiseerd in prefab en tussenvormen

Goedkoophuisbouwen heeft zich verdiept in meerdere tussenvormen van prefab en traditioneel bouwen. Wij bouwen huizen voorzien van meerdere prefab-onderdelen, maar gebouwd voor een klein(er) gedeelte op de traditionele manier.
Wij zijn constant op zoek naar bouwmethodes om sneller en voordeliger te bouwen. Prefab huizen bouwen, of een tussenvorm hiervan, is in het kader van strengere overheidsregels een slimme manier van bouwen gezien er minder arbeidsuren, transporten en kortere bouwtijden mee gemoeid zijn.

Voor meer informatie over kijk dan op goedkoophuisbouwen.nl